Inici

FORMACIÓ PER A L'ARQUITECTURA TÈCNICA

 logocursosenlinia.jpg

22/03/2016

Des de la plataforma de formació per a l'arquitectura tècnica, us informem dels cursos en línia vigents:

  • Lean Construction Management: 5 abril GRATUÏTA.
  • Coordinador de seguretat i salut en execució d'obres de construcció: 6-13-20 abril
  • Metodologia de treball per a la ITE/IEE: Actes, assajos i informes de rehabilitació: 18-19 abril
  • Elaboració d'informes, dictàmens i documents pericials: 25 a 28 abril
  • El projecte de rehabilitació en estructures de formigó armat: 3-4 maig, ponent: Gemma Muñoz
  • Certified Passive House Tradesperson: 16 a 25 maig

Trobareu tota la informació de cada curs i el seu programa aquí.

 

CATÀLEG DE TIPOLOGIA EDIFICATÒRIA RESIDENCIAL IVE

 logonoticiescgate.jpg

21/03/2016

El "Instituto Valenciano de la Edificación" ha elaborat per iniciativa de la "Dirección General de Vivienda, Rehabilitación y Regeneración Urbana" una nova versió del document: "Catálogo de tipología edificatoria residencial. Ámbito: España", en el que s'inclouen mesures de millora de l'envolvent tèrmica, així com la seva valoració econòmica.

Aquest catàleg conté 24 fitxes de tipologia edificatòria classificades per tipus d'edifici i any de construcció, totes elles contenen recomanacions de millora energètica.

 

NOVETATS

 Logocoaatee.bmp

17/03/2016

Tal i com es va acordar a la darrera Assemblea General de Col·legiats del passat mes de desembre,  s’han fet algunes millores a la nostra seu, hem canviat les cadires de la sala d’actes per un model més actual, ara en tenim 30 amb pala abatible, de les que 5 son per esquerrans. També s’ha canviat la centraleta i els aparells de telèfon.

Les cadires que hi havia i algun altre estri es van oferir a l’Ajuntament de Maó, que va passar a recollir-ho per poder donar-li utilitat.

Fotooficina.jpg

 

NORMA TERRITORIAL TRANSITÒRIA

Logocoaatee.bmp

10/03/2016

En el diari Menorca surt publicada la notícia referent a la Norma Territoria Transitòria:

Es comenta la postura adoptada pel Col·legi davant la derogació per part del Consell Insular de Menorca de la Norma Territorial Transitòria, la nostra opinió es que no s'ha de derogar per dos motius , el primer perquè ha sigut una dinamització de la nostra activitat professional i l'altre l'informe del nostre assessor jurídic, disconforme amb l'informe que avala el procediment per aquesta derogació. 

 

ASSEGURANÇA DE VIDA PLUS VIDA ADAAPTA (PREMAAT)

 logopremaat.jpg

16/03/2016

La Previsió Mutua posa a la vostra disposició una nova assegurança de vida, a partir de la cobertura bàsica de decés,  oferint diverses possibilitats de personalització, dissenyant la quota que més s’adapta a les necessitats i riscos de cadascú, per poder tenir la protecció que millor concorda amb el vostre estil de vida, amb la quota més ajustada.

La principal novetat es la cobertura opcional d’incapacitat permanent (la que inhabilita totalment per a treballar, generada per causes alienes a la voluntat de la persona i que el diagnòstic sigui previsiblement permanent).

Si el mutualista considera que pot tenir risc de patir algun tipus d’accident, pot optar per duplicar o triplicar les quanties assegurades, per en cas que el decés o incapacitat permanent es degui concretament a accident. D’aquesta manera per una mínima quantitat extra a la quota, el capital amb el que protegir a la família pot ser molt elevat.

Els que ja disposen del Plus Vida, poden mantenir l’assegurança com fins ara o afegir alguna de les noves cobertures.

Aquí trobareu més informació

 logopremaatplusvida.jpg

 

APPS CONSTRUCCIÓ

logoapps.jpg

02/03/2016

Dins l'apartat de APPS Construcció trobareu diverses aplicacions per tablets, smartphones, etc. que us poden ser útils per a la vostra feina. Veureu que les anem afegint i actualitzant.

La darrera que hem afegit actualitzada és del "Instituto Nacional de Seguridad e Higiene en el Trabajo" aquesta APP LEP conté els límits d'exposició per agents químics a Espanya, adoptats per el INSHT després de la seva aprovació per la "Comisión Nacional de Seguridad y Salud en el Trabajo". La recerca d'informació es pot realitzar per nº CAS o per nom de l'agent, bé de forma completa o introduint una part del mateix. 

Des d'aquí podeu accedir a altres apps de l'INSHT.

 

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter