Inici

INSPECTORA D'OBRES, AJUNTAMENT DES MIGJORN GRAN

Hem rebut de l'Ajuntament des Migjorn Gran, escrit, pel que ens informa que des del dia 1 d'octubre, hi ha una nova inspectora d'obres, la Sra. Maria Ripoll Moll. Demanem que tothom revisi que disposa del cartell de la Llicència o una còpia de la Comunicació Prèvia d'obres penjada a la porta d'entrada de l'obra, així com la resta de documentació exigible d'acord amb la normativa vigent.

A partir de la data indicada, a les Comunicacions Prèvies d'Obres, s'hauran d'especificar els metres quadrats construïts que es prevegi reformar. Aquesta informació es considera necessària per a relitzar les tasques de comprovació dels serveis tècnics municipals i la falta d'aquesta dada o d'altra documentació exigible d'acord amb l'Art. 141 de la Llei 2/2014, serà motiu suficient per no registrar l'entrada de la Comunicació Prèvia. 

NOU VOCAL JUNTA DE GOVERN

Com a conseqüència de les eleccions convocades de conformitat amb els articles 26 i 31 dels Estatuts Particulars, per a la substitució de la vocal Begoña Borrás Botana i complint amb els terminis previstos des de la convocatòria, a la reunió de Junta de Govern celebrada el dia 1 d'octubre s'anomena a D. Luis Borja Llopis Garrido vocal, ja que es la única candidatura presentada amb temps i forma previstos en la normativa electoral vigent. 

VIDEOCONFERÈNCIA FUNDACIÓN MUSAAT

La Fundación MUSAAT, ens convida a una jornada tècnica que tindrà lloc a la seu d'AEDIFICAT (Palma de Mallorca) i a la que hi participarà entre d'altres el President de MUSAAT Sr. Francisco García de la Iglesia.

Es tractaran els temes següents:

- Anàlisi del règim de responsabilitats per danys materials en el procés de la edificació.

- Avanç de les primes de l'Assegurança de Responsabilitat Civil Professional per a l'any 2016

- Presentació de la Guia de recomanacions per a la direcció d'execució d'instal·lacions

- La APP per a Coordinadors de Seguretat i Salut

Aquí teniu el programa de la jornada i us emplacem a venir a la nostra seu per assistir-hi per videoconferència, el proper dijous 24 a les 17h 

LLEI 20/2015 (REFORMA DE LA L.O.E.)

El dia 15 de juliol, es va publicar en el BOE Nº 168, la Llei 20/2015 de 15 de juliol, d'ordenació supervisió i solvència de les entitats asseguradores i reasseguradores, procedeix a través de la disposició final tercera, a modificar l'article 19 de la Llei d'Ordenació de la Edificació.

Escrit rebut del nostre Consejo General

Text de la llei


FORAE "FORO DE REHABILITACIÓN, AHORRO Y ENERGÍA"

La Confederación Nacional de la Construcción (CNC) ens convida a participar en el "I Foro de Rehabilitación, Ahorro y Energía, FORAE", que es celebrarà a Madrid els dies 4 a 6 de novembre, els interessats en assistir-hi hauran de registrar-se a la pàgina www.forae.es on hi trobareu tota la informació. 

Nota de prensa

Programa

CANVIS A LES RETENCIONS DE IRPF

El dia 10 de juliol, van sortir el RDL 9/2015 on apareixen publicades les noves retencions de IRPF, totes les factures emeses a partir del 12 de juliol s'han de fer amb el 15% adjuntem el quadre que ha publicat l'Agencia Tributària. 

irpf.jpg

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter