Inici

CONTART 2016

El Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Granada està preparant la Convenció CONTART 2016, pels dies 20 a 22 d'abril, aquí hi trobareu la pàgina web elaborada per a la ocasió, on es publicaran totes les comunicacions i novetats que vagin sorgint.

contart

REGLAMENT LOUS

El Consell Insular va acordar el proppassat 18 de maig, l'aprovació inicial del Reglament que desenvolupa la Llei 2/2014 de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl a l'àmbit territorial de l'illa de Menorca.

Reglament LOUS

MARCAT CE POLIURETÀ PROJECTAT

El Marcat CE dels productes de poliuretà projectat, es obligatori des de l'1 de novembre de 2014.

El dia 1 de novembre de 2013 es va iniciar el període de coexistència de les Normes Europees Harmonitzades de Poliuretà Projectat (UNE-EN 14315-1) i Poliuretà Injectat (UNE-EN 14318-1). Aquest període de coexistència finalitza un any després, l'1 de novembre de 2014. A partir d'aquesta data és obligatori lliurar el Marcat CE i la Declaració de Prestacions (DdP).

Guia marcat CE poliuretà projectat in situ

MEMÒRIA D'ACTIVITATS 2014

Ja podeu consultar la Memòria d'Activitats del 2014 us podeu descarregar els enllaços de totes les xerrades i cursos que s'han fet durant el 2014, així com totes les eines informàtiques, publicacions i articles.

Memòria d'Activitats 2014

PLAN ESTATAL DE FOMENTO DEL ALQUILER DE VIVIENDAS, LA REHABILITACIÓN, REGENERACIÓN Y RENOVACIÓN URBANAS 2013-2016

Aquest pla contempla una sèrie d’ajudes econòmiques, entre les quals, la rehabilitació, ens afecta directament, ja que ens pot proporcionar un camp de feina. Aquestes ajudes es contemplen per a edificis de ús residencial col·lectiu, els quals hauran de disposar d’un projecte o memòria sobre el compliment del CTE, i de l’IEE (“Informe de Evaluación de Edificios”) el qual podem redactar nosaltres, com a tècnics competents.

Plan Estatal Alquiler, Rehabilitación y Regeneración

APLICACIÓ GRATUÏTA CADASTRE

L'aplicació APP gratuïta ie-catastro permet conèixer els edificis que tenen l'antiguitat i ús que els obliga a realitzar l'INFORME D'AVALUACIÓ D'EDIFICIS (IEE).

ie-catastro

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter