Inici

PREMIS EUROPEUS DE L'ARQUITECTURA TÈCNICA A LA SEGURETAT EN LA CONSTRUCCIÓ

El Consejo General de la Arquitectura Técnica de España (CGATE) amb el seu compromís amb la prevenció de riscos en l'àmbit de la edificació, convoca la XVII edició de Premis Europeus de l'Arquitectura Tècnica a la Seguretat en la Construcció.

S'estableixen tres premis:

A la Investigació 

A la Innovació

A la Millor iniciativa pública

www.premiosdeseguridad2016.com

 

COMUNICATS REBUTS DEL CONSEJO GENERAL

logonoticiescgate.jpg

Aquí hi trobareu els comunicats que ens ha fet arribar el Consejo:

1.- La resolució per lo qual es determina la correspondència de la titulació d'Arquitecte Tècnic al nivell 2 (GRAU) del Marc Espanyol de Qualificacions per a la Educació Superior.

2.- L'avanç del programa "FORAE" Foro de Rehabilitación, ahorro y energía, que tindrà lloc a Madrid els dies 4 al 6 del proper mes de novembre.

3.- Convocatòria dels primers premis FORAE de REHABILITACIÓN 2015 el termini per entregar les propostes acaba el dia 20 d'octubre, aquí teniu les bases.  

 

INSPECTORA D'OBRES, AJUNTAMENT DES MIGJORN GRAN

Hem rebut de l'Ajuntament des Migjorn Gran, escrit, pel que ens informa que des del dia 1 d'octubre, hi ha una nova inspectora d'obres, la Sra. Maria Ripoll Moll. Demanem que tothom revisi que disposa del cartell de la Llicència o una còpia de la Comunicació Prèvia d'obres penjada a la porta d'entrada de l'obra, així com la resta de documentació exigible d'acord amb la normativa vigent.

A partir de la data indicada, a les Comunicacions Prèvies d'Obres, s'hauran d'especificar els metres quadrats construïts que es prevegi reformar. Aquesta informació es considera necessària per a relitzar les tasques de comprovació dels serveis tècnics municipals i la falta d'aquesta dada o d'altra documentació exigible d'acord amb l'Art. 141 de la Llei 2/2014, serà motiu suficient per no registrar l'entrada de la Comunicació Prèvia. 

VIDEOCONFERÈNCIA FUNDACIÓN MUSAAT

La Fundación MUSAAT, ens convida a una jornada tècnica que tindrà lloc a la seu d'AEDIFICAT (Palma de Mallorca) i a la que hi participarà entre d'altres el President de MUSAAT Sr. Francisco García de la Iglesia.

Es tractaran els temes següents:

- Anàlisi del règim de responsabilitats per danys materials en el procés de la edificació.

- Avanç de les primes de l'Assegurança de Responsabilitat Civil Professional per a l'any 2016

- Presentació de la Guia de recomanacions per a la direcció d'execució d'instal·lacions

- La APP per a Coordinadors de Seguretat i Salut

Aquí teniu el programa de la jornada i us emplacem a venir a la nostra seu per assistir-hi per videoconferència, el proper dijous 24 a les 17h 

NOU VOCAL JUNTA DE GOVERN

Com a conseqüència de les eleccions convocades de conformitat amb els articles 26 i 31 dels Estatuts Particulars, per a la substitució de la vocal Begoña Borrás Botana i complint amb els terminis previstos des de la convocatòria, a la reunió de Junta de Govern celebrada el dia 1 d'octubre s'anomena a D. Luis Borja Llopis Garrido vocal, ja que es la única candidatura presentada amb temps i forma previstos en la normativa electoral vigent. 

FORAE "FORO DE REHABILITACIÓN, AHORRO Y ENERGÍA"

La Confederación Nacional de la Construcción (CNC) ens convida a participar en el "I Foro de Rehabilitación, Ahorro y Energía, FORAE", que es celebrarà a Madrid els dies 4 a 6 de novembre, els interessats en assistir-hi hauran de registrar-se a la pàgina www.forae.es on hi trobareu tota la informació. 

Nota de prensa

Programa

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter