Inici

PROPERS ESDEVENIMENTS

Pel fet que el calendari ja no ens funciona (problemes amb el servidor), fins que trobem una sol.lució, s'utilitzará aquest medi per informar dels propers esdeveniments al col.legi:

El pròxim dia 29 de gener de 2015 a les 19h es celebrarà una REUNIÓ - BERENETA amb la participació de la Consellera d'Ordenació del Territori, la Sra. Marta Vidal Crespo. La qual ens parlarà de les legalitzacions en rústic, i el reglament de desenvolupament de la LOUS, entre altres, a més d'obrir un torn de preguntes i respostes a tots els que tingueu dubtes al respecte.

Els pròxims dies 3,10,17,24 de febrer de 2015, es celebrarà un curs per a la Redacció de Projectes d'Activitats per videoconferència, de 16 hores de duració. El preu del curs es de 150€. 

NOVETATS IRPF 2015

A partir de l'1 de gener de 2015 hisenda rebaixa la pressió fiscal (IRPF) als autònoms que passa del 21% al 19%.

La retenció d'IRPF per als nous autònoms en activitats professionals és del 9% l'any que es donen d'alta i els dos següents, sempre que no hagin exercit cap activitat professional anteriorment. 

A més els treballadors autònoms amb rendes de fins a 12.000 euros, es segueixen beneficiant el 2015 de menors retencions fiscals, des del passat 1 de juliol estan tributant al 15% enfront del 21% que pagaven anteriorment.

NOVETATS SOBRE L'HOMOLOGACIÓ DEL TÍTOL D'ARQUITECTE TÈCNIC

El Consell de Ministres, a proposta del ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignació Wert, ha aprovat un Reial decret pel qual s'estableixen els requisits i el procediment per a l'homologació i declaració d'equivalència a titulació i àmbit acadèmic universitari oficial i per a la convalidació d'estudis estrangers d'educació superior, així com el procediment per determinar la correspondència als nivells del Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior dels títols oficials d'arquitecte, enginyer, llicenciat, arquitecte tècnic, enginyer tècnic i diplomat:

Els Arquitectes Tècnics podran veure declarada la correspondència del seu títol al Nivell 2 (Grau) del MECEs, però no podran ser posseïdors del Títol de Grau.

Real Decreto 967/2014, de 21 de noviembre

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA REUNIÓ-BERENETA

Celebrem el gran èxit de participació que vàrem rebre a la REUNIÓ - BERENETA sobre temes d'actualitat que afecten directament a la nostra professió a Menorca!

Hem d'agrair la participació i esperem que a les pròximes també puguem intercanviar impressions que puguin beneficiar a tots, i que ajudin a enfocar millor la feina col·legial.

També us volem recordar que teniu a la vostra disposició tant el Twitter com el Facebook, als quals podeu consultar moltes i variades notícies sobre la nostra professió, a més d'ofertes de feina, i on podeu afegir comentaris i crear debats que ens siguin a tots d'utilitat. 

IEE, UNA NOVA SORTIDA DE FEINA

El Ministeri de Foment ha publicat el PROGRAMA INFORMÀTIC PER A L'ELABORACIÓ DE L'INFORME D'AVALUACIÓ D'EDIFICI (IEE), el qual ha de ser realitzat per un tècnic competent, com l'arquitecte tècnic, i és obligatori per als habitatges residencials col·lectius i els edificis que sol·licitin ajudes públiques.

RESUM IEE + GUIA PROGRAMA

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter