Inici

III CONGRESO EDIFICIOS ENERGÍA CASI NULA

logonoticiescgate.jpg

27/05/2016

El Grupo Tecma Red i el Ministerio de Fomento han organitzat pels dies 21 i 22 de juny a Madrid el III Congreso Edificios Energía Casi Nula (EECN) on el nostre Consejo General participa com col·laborador i en el Comité Técnico.

El EECN està ja consolidat com el principal fòrum de trobada professional en el qual abordar l'estat actual dels Edificis d'Alta Eficiència i les implicacions que representen per el sector de l'edificació, la construcció, l'arquitectura i els serveis, relacionats amb l'adopció total de les Directives europees relatives a l'Eficiència Energètica dels Edificis.

Des del Consejo General ens informen de la possibilitat de inscriure's amb un 20% de descompte per col·legiats residents amb aquest codi: 3eecn-cgate i el plaç d'inscripció finalitza el proper 15 de juny.

logoIIIcongreso.jpg

 

GENERADOR ARXIU GML - ACTUALITZAT

logonoticiescgate.jpg

16/05/2016

A la part privada dins eines informàtiques, trobareu la darrera versió del Generador arxiu GML 

 

 

JORNADA TÈCNICA: VIDRE INTEL·LIGENT

 Logocoaatee.bmp

13/05/2016

Dimecres dia 25 de maig, a les 16:30h a la seu del Col·legi realitzarem la Jornada Tècnica Vidre intel·ligent, doble acristallament (vidre de càmera) i altres tipus de vidres.

Programa de la jornada, preguem confirmeu assistència.

 

CERTIFICATS ENERGÈTICS

logogovernib.jpg

06/05/2016

La Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic, ens ha fet arribar les modificacions pel tràmit del Registre de Certificats d'Eficiència Energètica dels edificis, tant en la seva modalitat telemàtica com en la presencial.

Aquests canvis venen derivats per les modificacions aprovades pels Ministres d'Indústria, Energia i Turisme, i el de Foment, en els documents reconeguts per a la certificació energètica.

Pel tràmit telemàtic els canvis ja estàn operatius, i en breu també s'hauran aplicat al tràmit presencial.

Procediment i documentació

 

DAU 16/100A

itec.jpg

11/05/2016

De l'ITeC ens envien un nou Document d'Adequació a l'Ús, DAU 16/100A weber industryfloor, sistemes per a anivellament i reparació en capa fina de sòls industrials i pàrquings. 

El DAU, és un document que expressa una opinió favorable de les prestacions d'un producte o sistema constructiu innovador en relació als usos previstos i a les solucions constructives definides, en l'àmbit de l'edificació i de l'enginyeria civil.

 

PREMAAT ALTERNATIVA RETA

 logopremaat.jpg

06/05/2016

Des de PREMAAT ens han enviat una nota informativa sobre dues sentències de les que han tingut coneixement que sostenen que, en reiniciar l'activitat professional, es torna a tenir dret a optar pel RETA de la Seguretat Social o la seva alternativa, la mutualitat.

 

Propers esdeveniments

Jul
23

23/07/2020 12:30 am - 2:00 pm

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter