Inici

PREMI AMORÓS

 logoajciutadella.jpg

16/04/2019

L'Ajuntament de Ciutadella ha fet pública la convocatòria de la sisena edició del Premi Amorós a la millor rehabilitació de façana i a la millor rehabilitació integral d'edifici en el centre històric. El termini de presentació de propostes finalitza a les 14h del dia 30 d'Abril de 2019.

 

MEMÒRIA D'ACTIVITATS I ESTADÍSTICA 2018

 Logocoaatee.bmp

11/04/2019

Tal i com es va presentar ahir a l'Assemblea General de Col·legiats, trobareu aquí la Memòria d'Activitats 2018 amb les activitats de l'exercici i també el quadre de Dades Estadístiques 2018.

 

CONVENI PLATAFORMA EDIFICACIÓN PASSIVHAUS

 Logocoaatee.bmp    logopep.jpg

04/04/2019

Ahir a la nostra seu es van reunir els representants de la Plataforma de Edificación Passivhaus Álvaro Martínez, coordinador de delegacions de PEP i el delegat de PEP a Balears Joan Brunet juntament amb el President Miguel Angel Sicilia i el Vocal de Junta de Govern David Huguet, per signar el conveni d'adhesió al Manifest per l'eficiència energètica promogut per la Plataforma de Edifación Passivhaus.

El nostre President, ha destacat la importància de donar suport a la feina de PEP i comenta que la nostra adhesió al Manifest per l'eficiència energètica va en línia amb la nostra aposta ferma per la construcció sostenible i eficient. Creiem que arribem en un moment en què realment s'està començant a prendre consciència sobre el necessari que és començar a treballar cap a un mercat immobiliari de consum gairebé nul, un objectiu fonamental de millora mediambiental.

Diari Menorca

Nota de premsa PEP

fotoconvenipep1.jpeg  fotoconvenipep2.jpeg

 

DIARI MENORCA - TEMA DEL DIA URBANISME

 logomenorcainfo.jpg

01/04/2019

El passat dissabte al Diari Menorca, tema del día urbanisme, amb la intervenció del nostre President Sr. Sicilia.

diari30032019.jpg

 

CONVENI FITXES DE MANTENIMENT

 Logocoaatee.bmp

02/04/2019

Els Col·legis de Menorca i Mallorca han arribat a un acord per possibilitar l'accés als col·legiats de Menorca a l'eina de Fitxes de Manteniment. 

Aquest servei, desenvolupat pel COAAT Mallorca, permetrà també als col·legiats l'ús del contingut dels textos de les fitxes que conformen el Llibre de Manteniment de l'Edifici.

Els presidents de les dues corporacions han signat el conveni, en virtut del qual Mallorca realitzarà una adaptació de l'eina per a l'ús exprés dels companys a Menorca, que permeti la integració de la mateixa en els canals d'ús habitual dels seus col·legiats.

El departament informàtic del Col·legi de Mallorca dispensarà a més formació inicial i assistència tècnica als responsables de COAATEE Menorca.

El nostre President, Miguel Ángel Sicilia, ha expressat la seva satisfacció després de la signatura d'aquest conveni "que facilita l'accés a tots els nostres col·legiats, per a l'elaboració de les Fitxes de Manteniment, sent aquesta una eina molt útil per procurar als propietaris informació pràctica per conservar el seru habitatge i perllongar la salut de l'edifici".

El conveni estableix a més l'accés a les actualitzacions que es duguin a terme en el servei, durant el període de vigència de l'acord.

En aquest sentit, el president del COAAT Mallorca, Daniel Tur, ha manifestat "la voluntat de continuar actualitzant les Fitxes de Manteniment, per tal d'introduir nous conceptes que poden ser d'utilitat per als propietaris, sempre respectant l'estructura i enfocament d'aquest document, pensat amb gran encert per fer senzilla i accessible la tasca de la conservació dels habitatges".

L'acord preveu un termini de posada en marxa de tres mesos, després del qual s'iniciarà el servei per un període d'un any, prorrogable anualment.

fotosignaturaconveni.jpg  fotosignaturaconveni2.jpg

 

 

 

JORNADES TÈCNIQUES

 Logocoaatee.bmp

29/03/2019

El 28 de Març va tenir lloc al Col·legi la jornada tècnica: execució de revestiments amb rajoles ceràmiques per adherència a càrrec de les empreses Grupo PUMA, el magatzem de materials de construcció Pascual Lázaro i Rubí.

També ens van fer una demostració dels seus productes.

fotojornada280320192.jpeg  

fotojornada280320191.jpeg  

fotojornada280320193.jpeg

 

 

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter