Inici

CURS IAE

 Logocoaatee.bmp

26/04/2019

Gran èxit de participació ahir al curs d'informes d'avaluació d'edificis, en referència al nou Decret IAE que entrarà en vigor properament. 

fotocursiae25abril2019 (1).jpeg  fotocursiae25abril2019 (3).jpeg

 

 

NOTICIES DIARI MENORCA: AL·LEGACIONS I ESTADISTICA

 Logocoaatee.bmp  

23/04/2019

Abans de les vacances de Setmana Santa, vàrem presentar les conclusions finals de les al·legacions al PGOU de Ciutadella que va elaborar la comissió. Adjuntem noticies publicades aquests dies al Diari Menorca en relació a les al·legacions i a l'estadística.

alegpgouconclusions.jpg fotopgouconclusions.jpg fotoestadisticadiari.jpg

 

CURS IAE

 Logocoaatee.bmp   

16/04/2019

En referència al nou Decret per Inspeccions d'Avaluació d'Edificis (IAE) que entrarà en vigor properament, hem preparat un curs per el proper Dijous dia 25 d'Abril a les 15.30h, apunta't!

 

 

MEMÒRIA D'ACTIVITATS I ESTADÍSTICA 2018

 Logocoaatee.bmp

11/04/2019

Tal i com es va presentar ahir a l'Assemblea General de Col·legiats, trobareu aquí la Memòria d'Activitats 2018 amb les activitats de l'exercici i també el quadre de Dades Estadístiques 2018.

 

PREMI AMORÓS

 logoajciutadella.jpg

16/04/2019

L'Ajuntament de Ciutadella ha fet pública la convocatòria de la sisena edició del Premi Amorós a la millor rehabilitació de façana i a la millor rehabilitació integral d'edifici en el centre històric. El termini de presentació de propostes finalitza a les 14h del dia 30 d'Abril de 2019.

 

CONVENI PLATAFORMA EDIFICACIÓN PASSIVHAUS

 Logocoaatee.bmp    logopep.jpg

04/04/2019

Ahir a la nostra seu es van reunir els representants de la Plataforma de Edificación Passivhaus Álvaro Martínez, coordinador de delegacions de PEP i el delegat de PEP a Balears Joan Brunet juntament amb el President Miguel Angel Sicilia i el Vocal de Junta de Govern David Huguet, per signar el conveni d'adhesió al Manifest per l'eficiència energètica promogut per la Plataforma de Edifación Passivhaus.

El nostre President, ha destacat la importància de donar suport a la feina de PEP i comenta que la nostra adhesió al Manifest per l'eficiència energètica va en línia amb la nostra aposta ferma per la construcció sostenible i eficient. Creiem que arribem en un moment en què realment s'està començant a prendre consciència sobre el necessari que és començar a treballar cap a un mercat immobiliari de consum gairebé nul, un objectiu fonamental de millora mediambiental.

Diari Menorca

Nota de premsa PEP

fotoconvenipep1.jpeg  fotoconvenipep2.jpeg

 

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter