Inici

GUIA COM GESTIONAR L'ACCESSIBILITAT

logonoticiescgate.jpg

31/01/2019

El Consejo General juntament amb la Fundación ONCE, han elaborat la guia "¿Cómo gestionar la Accesibilidad? orientada a las comunidades de propietarios"

fotoguiaaccesibilidad.jpg

 

DIARI MENORCA - TEMA DEL DIA LA CONSTRUCCIÓ

 logomenorcainfo.jpg

15/01/2019

Ahir dilluns dia 14 de Gener al Diari Menorca, tema del dia la construcció amb la intervenció del nostre President Sr. Sicilia.

14gener2019portada.jpeg      14gener20191.jpeg     14gener20192.jpeg

 

BORSA DE TREBALL I PLATAFORMA VETERANS-NOVELLS

 Logocoaatee.bmp

08/01/2019

Hem afegit dins la vostra fitxa d'usuari d'oficina en línia la borsa de treball, perquè seleccionis aquelles caselles que t'interessi sortir quan sol·licitin un tècnic.

Com a novetat, la casella número 10: Col·laboracions entre Col·legiats, per si vols formar part de la plataforma veterans-novells.

A l'entitat Col·legial es disposa d'una massa de Col·legiats veterans amb gran experiència en la professió de l'Arquitectura Tècnica i en edat propera a la jubilació o en la necessitat de gestionar clients, obres o volum de negoci. Per contra, trobem col·legiats de nova generació amb diferents maneres de veure i realitzar la professió. En aquest sentit, aquesta massa novell, disposa d'una visió més tecnològica i a la vegada es troba un sistema d'adaptació al món laboral una mica més complex. És per aquest motiu que es pretén generar una plataforma en que puguin confluir sinèrgies entre diferents tipus d'Arquitectes Tècnics i poder realitzar col·laboracions puntuals o a llarg termini.

 

CURS BIM-REVIT

 Logocoaatee.bmp   

19/12/2018

Davant l'expansió de la metodologia BIM (Building Information Modelling) i els recents canvis normatius encaminats a establir-ho com a estàndard de treball, des del Col·legi organitzem el curs Revit Nivell 1 en el que entraràs en contacte amb aquesta nova forma de fer feina i aprendràs a utilitzar el programa Revit, referent en el sector. Aquest curs es planteja com a introducció a la metodologia, properament organitzarem un curs més avançat com a continuació d'aquest.

 

FUNDACIÓN MUSAAT: Instal·lacions de protecció contra incendis

logofundacionmusaat.jpg

 31/12/2018 

La Fundación MUSAAT ens ha enviat en paper la nova guia d'instal·lacions de protecció contra incendis podeu recollir-la a les nostres oficines o bé descarregar-la en format pdf.

El 12 de desembre de 2017, va entrar en vigor el nou Reglament d'instal·lacions de protecció contra incendis amb importants novetats en relació al derogat Reial Decret 1942/97. 

Aquesta guia pretén determinar, en base a aquesta nova ordenació legal, les condicions i els requisits exigibles al disseny, instal·lació, manteniment i inspecció dels equips, sistemes i components que formen la protecció activa contra incendis.

 guiaincendios.jpeg

 

BONES FESTES!

PostalNadal2018.jpeg

          El Col·legi estarà tancat del 24 al 26, bones festes!

 

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter