Inici

CONVENI FITXES DE MANTENIMENT

 Logocoaatee.bmp

02/04/2019

Els Col·legis de Menorca i Mallorca han arribat a un acord per possibilitar l'accés als col·legiats de Menorca a l'eina de Fitxes de Manteniment. 

Aquest servei, desenvolupat pel COAAT Mallorca, permetrà també als col·legiats l'ús del contingut dels textos de les fitxes que conformen el Llibre de Manteniment de l'Edifici.

Els presidents de les dues corporacions han signat el conveni, en virtut del qual Mallorca realitzarà una adaptació de l'eina per a l'ús exprés dels companys a Menorca, que permeti la integració de la mateixa en els canals d'ús habitual dels seus col·legiats.

El departament informàtic del Col·legi de Mallorca dispensarà a més formació inicial i assistència tècnica als responsables de COAATEE Menorca.

El nostre President, Miguel Ángel Sicilia, ha expressat la seva satisfacció després de la signatura d'aquest conveni "que facilita l'accés a tots els nostres col·legiats, per a l'elaboració de les Fitxes de Manteniment, sent aquesta una eina molt útil per procurar als propietaris informació pràctica per conservar el seru habitatge i perllongar la salut de l'edifici".

El conveni estableix a més l'accés a les actualitzacions que es duguin a terme en el servei, durant el període de vigència de l'acord.

En aquest sentit, el president del COAAT Mallorca, Daniel Tur, ha manifestat "la voluntat de continuar actualitzant les Fitxes de Manteniment, per tal d'introduir nous conceptes que poden ser d'utilitat per als propietaris, sempre respectant l'estructura i enfocament d'aquest document, pensat amb gran encert per fer senzilla i accessible la tasca de la conservació dels habitatges".

L'acord preveu un termini de posada en marxa de tres mesos, després del qual s'iniciarà el servei per un període d'un any, prorrogable anualment.

fotosignaturaconveni.jpg  fotosignaturaconveni2.jpg

 

 

 

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter