Inici

JORNADES TÈCNIQUES GRUPO PUMA

 Logocoaatee.bmp

20/10/2020

Us informem de les dues jornades previstes amb el Grupo PUMA a través de la plataforma Zoom pels dies:

  • Dimarts 27 Octubre 17h: Webinar de SATE
  • Dimarts 3 Novembre 18h: Introducció a la reparació d'estructures de formigó armat i reforç mitjançant fibra de carboni. Breu descripció de morters de calç per a rehabilitació de patrimoni.

Trobareu els enllaços d'inscripció al correu informàtic que us hem enviat.

fotojornadagrupopuma3nov20.jpg

 

 

CONSEJO GENERAL - ECOEDIFICA 3/20

logonoticiescgate.jpg

13/10/2020

El Consejo General, ha elaborat Ecoedifica 3/20 Butlletí de Sostenibilitat i Medi Ambient, amb contigunts sobre reglamentació, normativa i notícies relacionades amb el medi ambient i la sostenibilitat en l'edificació.

ecoedifica320.jpg

 

HIT 3/2020

logonoticiescgate.jpg

06/10/2020

El gabinet tècnic del Consejo General, ha elaborat el HIT número 3 corresponent a l'any 2020 amb diferents continguts sobre reglamentació, normativa i altra documentació referenciada corresponent a aquests últims mesos: 

 hit32020.jpg

 

CTE: GUIA REHABILITACIÓ ENFRONT DEL RADÓ

logocte.jpg

30/09/2020

L'Institut de ciències de la construcció Eduardo Torroja, sota la supervisió de la Direcció General d'Agenda urbana i Arquitectura del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, han elaborat una guia d'aplicació de cara a la rehabilitació enfront del radó en els habitatges, amb l'objectiu de garantir la qualitat dels habitatges amb edificis més saludables.

Al desembre de 2019, es va incorporar al Codi Tècnic de l'Edificació, una nova exigència bàsica de qualitat en els edificis relativa a la protecció a el gas radó. Davant d'aquesta nova exigència la Direcció General d'Agenda Urbana i Arquitectura vol mitjançant aquesta guia d'aplicació dotar el sector de l'edificació d'eines que permetin ampliar el coneixement dels tècnics a l'hora d'enfrontar a aquest problema.

Aquesta guia de rehabilitació enfront del radó està composta per un document explicatiu i una sèrie de fitxes amb solucions, d'aïllament de l'edifici i prevenció en locals comercials, així com, fitxes amb exemples en actuacions reals.

 cteguiaradon.jpg

 

FORMACIÓ PER A L'ARQUITECTURA TÈCNICA

 logocursosenlinia.jpg

02/10/2020

Aquí teniu els cursos en línia vigents de la plataforma de formació per a l'arquitectura tècnica:

  • Curs novetats a la prescripció i recepció en obra de finestres. 8 Octubre
  • Curs càlcul d'instal·lacions elèctriques en locals. Inici 13 Octubre
  • Curs aplicació de normativa de seguretat en cas d'incendi en edificació. Inici 15 Octubre
  • Curs estructures de fusta en obra. Inici 20 Octubre
  • Taller BIM-Revit Habitatge unifamiliar. Inici 27 Octubre
  • Curs oficial Certified Passive House Tradesperson. Inici 28 Octubre
  • Curs introducció a Well Building Standard. Inici 28 Octubre

 

CONSEJO GENERAL - GUIA TÈCNICA BIMAT

logonoticiescgate.jpg

29/09/2020

El Consejo General de la Arquitectura Técnica de España, ha editat dins de les activitats formatives desenvolupades sobre la base de la subvenció del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a la formació en BIM, una guia tècnica BIM orientada fonamentalment al nostre col·lectiu. 

La guia BIM per a l'Arquitectura Tècnica, ha estat desenvolupada per una sèrie de professionals de reconeguda experiència en aquesta matèria, havent servit la mateixa, com a base per a la realització dels cursos i xerrades de formació realitzades tant en línia com presencials en diferents demarcacions col·legials.

La guia s'ha dividit en una sèrie de capítols, començant pel més bàsic de la metodologia BIM, amb un nexe comú a tots ells com són els aspectes que afecten les licitacions públiques o la descripció en capítols independents de com repercuteix la utilització d'aquesta metodologia en diferentes àmbits de la professió de l'arquitectura tècnica.

guiatecnicabimat.jpg

 

Propers esdeveniments

Nov
3

03/11/2020 6:00 pm - 7:00 pm

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter