Inici

CONSEJO GENERAL - CATÀLEG D'ACTUACIONS PROFESSIONALS

logonoticiescgate.jpg

02/07/2020

El Consejo General ens envia el Catàleg d'Actuacions Professionals de l'Arquitectura Tècnica elaborat per la Comissió Executiva de la Corporació, havent recollit les observacions rebudes per part dels Col·legis que s'han considerat oportunes.

Es tracta d'un document pràctic de consulta que pretén oferir de forma clara i concisa una visió general de les diferents intervencions professionals que pot portar a terme un/a Arquitecte/a Tècnic/a, sense perjudici que per a determinades actuacions calgui analitzar les particularitats de cada cas concret.

catalogo.jpg

 

MILLORES COL·LEGI

 Logocoaatee.bmp

25/06/2020

Tal i com es va acordar a la darrera Assemblea General de Col·legiats del passat mes de desembre, s'han fet algunes millores a la nostra seu, hem canviat la façana amb un nou rètol i hem llevat les cortines per uns vinils més moderns. També hem llevat part de la fusteria interior i hem col·locat un separador i s'han lacat les portes en blanc, aprofitem també per ensenyar-vos el banys nous, aprovat en assemblees anteriors.

 fotomillores1.jpeg   fotomillores3.jpeg

 fotomillores2.jpeg

    

 

PREMAAT - PROJECTE FUSIÓ PREMAAT I HNA

 logopremaat.jpg

24/06/2020

El President de PREMAAT, Jesús Manuel González Juez, va oferir la setmana passada dos xerrades virtuals per informar als mutualistes sobre el Projecte de Fusió de PREMAAT amb la Hermandad Nacional de Arquitectos (HNA).

Us deixem aquí l'enllaç a les xerrades i també un recull de preguntes i respostes.

 

CONSEJO GENERAL - RESIDUS DE CONSTRUCCIÓ

logonoticiescgate.jpg

18/06/2020

El Consejo General de la Arquitectura Técnica i el Consejo Superior de Colegios de Arquitectos, han elaborat i editat el document: "Ratios Nacionales. Generación de residuos de construcción y demolición".

El proper 25 de juny de 13-14h Webinar, presentació del document, us podeu inscriure aquí.

ratiosnacionales.JPG

 

COMUNICAT COVID-19

 Logocoaatee.bmp

19/06/2020

Passats aquests 3 mesos d'estat d'alarma, tornarem a obrir les portes del Col·legi el proper dilluns 22 de Juny en horari habitual.

newnormal.jpeg

 

CONSEJO GENERAL - GUIA DIRECCIÓ EXECUCIÓ D'OBRES

logonoticiescgate.jpg

16/06/2020

El Consejo General ha publicat el llibre: "Estándares para la Dirección de Ejecución de Obras" que han estat elaborats per propocionar un compedi de temes per conèixer, millorar i fer més eficients als Arquitectes Tècnics.

 guiaestandares.JPG

 

Propers esdeveniments

Jul
23

23/07/2020 12:30 am - 2:00 pm

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter