Inici

HIT 4/2021

logonoticiescgate.jpg

26/10/2021

El gabinet tècnic del Consejo General, ha elaborat el HIT número 4 corresponent a l'any 2021 amb diferents continguts sobre reglamentació, normativa i altra documentació referenciada corresponent a aquests últims mesos: 

 hit421.jpg

 

FORMACIÓ PER A L'ARQUITECTURA TÈCNICA - NEWSLETTER #1

formacion-arquitectura-tecnica.png

25/10/2021

Aquí teniu la primera Newsletter #1 2021 amb els cursos de la Plataforma de Formació per a l'Arquitectura Tècnica, a la part de dalt hi trobareu les novetats de formació i més avall els cursos en procés d'inscripció. 

newsletter1 formacio.jpg

 

FORMACIÓ PER A L'ARQUITECTURA TÈCNICA - NEXT GENERATION EU

formacion-arquitectura-tecnica.png

14/10/2021

Des de la Plataforma de Formació per a l'Arquitectura Tècnica ens envien una selecció de cursos especialitzats en Next Generation EU i una carta de presentació en relació a la recent publicació dels decrets que regularan els procediments i l'obtenció d'ajudes.

Posa't al dia per optimitzar la teva tasca professional dels ajuts econòmics NEXT GENERATION EU que la Unió Europea destina a Espanya per dur a terme el Pla Estatal de Recuperació, Transformació i Resiliència i que a curt termini suposaran un boom de treball per als tècnics en matèria de rehabilitació energètica, implementació d'energies renovables i desenvolupament de solucions constructives sostenibles.

 newsletternextgenerationEU.jpg

 

CONSEJO GENERAL - LLIBRE "EDIFICIOS Y SALUD"

logonoticiescgate.jpg

06/10/2021

El Consejo General, Green Building Council España i Clúster AEICE han redactat i publicat el llibre "Edificios y Salud, reinventar el hábitat pensando en la salud de las personas" 

En la publicació han participat més de 70 experts i expertes en il·luminació, acústica,  materials, electroclima, qualitat de l'aigua i de l'aire, entre d'altres àmbits que impacten directament en la nostra salut. L'estudi servirà com a guia per millorar la salut de les persones en el interior dels edificis.

fotoedificiosysalud.jpg

 

XERRADA Presencial: REHABILITACIÓ D'UN SISTEMA SATE

 logonou2019.jpg

13/10/2021

Dijous dia 21 d'Octubre, a les 19h a la seu del Col·legi es durà a terme una xerrada de rehabilitació d'un sistema SATE. 

Programa de la xerrada, preguem confirmeu assistència.

 

 

FUNDACIÓN MUSAAT: Nova edició, Documents d'Orientació Tècnica en l'Edificació: COBERTES

logofundacionmusaat.jpg

 04/10/2021 

De la Fundación MUSAAT ens han enviat la nova edició revisada i ampliada del llibre documents d'orientació tècnica en cobertes, que és un recull dels documents que trobareu aquí

Si estàs interessat en obtenir aquest llibre contacte amb el Col·legi.

 nova edició llibre cobertes.jpeg

 

Propers esdeveniments

Nov
1

01/11/2021

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter