Inici

CTE: GUIA REHABILITACIÓ ENFRONT DEL RADÓ

logocte.jpg

30/09/2020

L'Institut de ciències de la construcció Eduardo Torroja, sota la supervisió de la Direcció General d'Agenda urbana i Arquitectura del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, han elaborat una guia d'aplicació de cara a la rehabilitació enfront del radó en els habitatges, amb l'objectiu de garantir la qualitat dels habitatges amb edificis més saludables.

Al desembre de 2019, es va incorporar al Codi Tècnic de l'Edificació, una nova exigència bàsica de qualitat en els edificis relativa a la protecció a el gas radó. Davant d'aquesta nova exigència la Direcció General d'Agenda Urbana i Arquitectura vol mitjançant aquesta guia d'aplicació dotar el sector de l'edificació d'eines que permetin ampliar el coneixement dels tècnics a l'hora d'enfrontar a aquest problema.

Aquesta guia de rehabilitació enfront del radó està composta per un document explicatiu i una sèrie de fitxes amb solucions, d'aïllament de l'edifici i prevenció en locals comercials, així com, fitxes amb exemples en actuacions reals.

 cteguiaradon.jpg

 

Oficina Rehabilitació

Oficina Rehabilitació.jpg

Demana cita prèvia a les nostres oficines 

Accés àrea privada

Butlletí MUSAAT

HNA-PREMAAT

HNA.jpg

Enllaços

 logocte.jpg    logoaedificat.jpg

      fundacion.jpg

logouimir.jpg   logoidemenorca.jpg

 logoidae.jpg   logocatastro.jpg  

logodireccionscollegis.jpglogoriarte.jpg 

  logoesbim.jpg    logoentornobim.jpg    

contartibiza2024.jpg

Propers esdeveniments

Apr
18

18/04/2024 4:30 pm - 6:00 pm

Agenda

loader