Inici

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA REUNIÓ-BERENETA

Celebrem el gran èxit de participació que vàrem rebre a la REUNIÓ - BERENETA sobre temes d'actualitat que afecten directament a la nostra professió a Menorca!

Hem d'agrair la participació i esperem que a les pròximes també puguem intercanviar impressions que puguin beneficiar a tots, i que ajudin a enfocar millor la feina col·legial.

També us volem recordar que teniu a la vostra disposició tant el Twitter com el Facebook, als quals podeu consultar moltes i variades notícies sobre la nostra professió, a més d'ofertes de feina, i on podeu afegir comentaris i crear debats que ens siguin a tots d'utilitat. 

IEE, UNA NOVA SORTIDA DE FEINA

El Ministeri de Foment ha publicat el PROGRAMA INFORMÀTIC PER A L'ELABORACIÓ DE L'INFORME D'AVALUACIÓ D'EDIFICI (IEE), el qual ha de ser realitzat per un tècnic competent, com l'arquitecte tècnic, i és obligatori per als habitatges residencials col·lectius i els edificis que sol·licitin ajudes públiques.

RESUM IEE + GUIA PROGRAMA

Nova APP del CADASTRE

Aquesta APP s'ha desenvolupat amb amb autorització i llicència de la Direcció general del Cadastre, la base de dades recull tots els edificis d'Espanya (excepte País Basc i Navarra).

Permet conèixer l'antiguitat i ús dels edificis, i saber si han de realitzar l'Informe d'Avaluació d'Edifi

IECATASTRO

ORDENANÇA MUNICIPAL TIPUS, REGULADORA DE L'INFORME D'AVALUACIÓ DELS EDIFICIS (IEE)

Aquest document, difós públicament, ha estat desenvolupat un grup de treball constituït per iniciativa de la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies), amb la participació d'un grup de tècnics municipals d'ajuntaments representatius de tota Espanya, i tècnics del Ministeri de Foment. 
En aquest, es pot trobar tota la informació relativa a l'Informe d'Avaluació dels Edificis, tant en terminis i edificis subjectes a aquest informe, així com el seu contingut, i la forma i termini de presentació, entre altres.

MODELO ORDENANZA REGULADORA DEL IEE

 

MUIB - Mapa urbanístic de les Illes Balears

El MUIB consisteix en la recopilació, harmonització, digitalització i difusió telemàtica del planejament urbanístic de tots els municipis de les Illes Balears. Aquest només té caràcter informatiu. No supleix la necessitat de consultar la normativa aprovada i publicada per l'organisme competent.

MUIB

 

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter