Inici

CONSEJO GENERAL - MODEL ACTA DE PARALITZACIÓ D'OBRES

 logonoticiescgate.jpg

27/03/2020

El Consejo General ens envia model acta de paralització d'obres en format Word perquè pugui ser modificat i adaptat a cada situació concreta.

 

FUNDACIÓN MUSAAT - ACTA REUNIÓ PARALITZACIÓ OBRES

logofundacionmusaat.jpg

 26/03/2020

En cas de paralització temporal de les obres, quins temes s'han de tractar en la reunió amb els intervinents? Des de la Fundación MUSAAT ens envien el següent document: acta reunió per paralització temporal de les obres.

fotoreunionparalizacionobra.JPG

 

ORDRE PROTOCOL MESURES COVID-19 CONSTRUCCIÓ

 Logocoaatee.bmp

25/03/2020

S'acaba de publicar al BOIB extraordinari d'avui, 25 de Març, l'Ordre conjunta de la consellera de Salut i Consum i dels consellers de Model Econòmic, Turisme i Treball, i de Mobilitat i Habitatge de 25 de Març de 2020 per la qual s'aprova el Protocol de mesures preventives sanitàries per limitar la propagació i el contagi del COVID-19 en el sector de la construcció.

BOIB250320.JPG

 

FUNDACIÓN MUSAAT - CRITERIS GESTIÓ COORDINADOR

logofundacionmusaat.jpg

 24/03/2020

En aquests temps d'alerta sanitària i mesures de prevenció en obres de construcció, des de la Fundación MUSAAT ens recomanen la publicació "Criteris per a la gestió de coordinador en matèria de seguretat i salut durant l'execució de l'obra".  

fotogestiocoordinador.JPG

 

COMUNICAT CONSEJO GENERAL - CSCAE - CITOP

 Logocoaatee.bmp

24-25/03/2020

El Consejo General ens envia el comunicat conjunt d'Arquitectes Tècnics, Arquitectes i Enginyers Tècnics d'obres Públiques on sol·liciten al Govern un tancament temporal en obres de construcció, davant la dificultat de garantir el compliment dels requeriments establerts en obres de construcció.

Carta definitiva enviada al Ministeri

fotoparalizacionobras.jpg

 

PREGUNTES I RESPOSTES COVID-19 / MUSAAT

 Logocoaatee.bmp

19/03/2020

El Consejo General, davant la crisi sanitària provocada pel COVID-19 i la seva repercussió en el sector de l'edificació, ha recopilat i respost un bon nombre de preguntes que s'aniran actualitzant permanentment en aquest enllaç: Preguntes i respostes

MUSAAT, conscient de l'impacte provocat pel coronavirus i per a ajudar als mutualistes en aquests temps que s'aventuren complexos, ha pres l'acord de retardar a la primera setmana de Juliol el cobrament del segon rebut de l'Assegurança de RC A/AT/*IE. 

 

Propers esdeveniments

Nov
3

03/11/2020 6:00 pm - 7:00 pm

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter