Inici

CTE: GUIA REHABILITACIÓ ENFRONT DEL RADÓ

logocte.jpg

30/09/2020

L'Institut de ciències de la construcció Eduardo Torroja, sota la supervisió de la Direcció General d'Agenda urbana i Arquitectura del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, han elaborat una guia d'aplicació de cara a la rehabilitació enfront del radó en els habitatges, amb l'objectiu de garantir la qualitat dels habitatges amb edificis més saludables.

Al desembre de 2019, es va incorporar al Codi Tècnic de l'Edificació, una nova exigència bàsica de qualitat en els edificis relativa a la protecció a el gas radó. Davant d'aquesta nova exigència la Direcció General d'Agenda Urbana i Arquitectura vol mitjançant aquesta guia d'aplicació dotar el sector de l'edificació d'eines que permetin ampliar el coneixement dels tècnics a l'hora d'enfrontar a aquest problema.

Aquesta guia de rehabilitació enfront del radó està composta per un document explicatiu i una sèrie de fitxes amb solucions, d'aïllament de l'edifici i prevenció en locals comercials, així com, fitxes amb exemples en actuacions reals.

 cteguiaradon.jpg

 

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter