Inici

CONVOCATÒRIES DE SUBVENCIONS D'ENERGIA I CANVI CLIMÀTIC

 logogovernib.jpg

28/06/2016

Des de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, ens envien un tríptic informatiu de les tres convocatòries d'ajudes que, en matèria d'eficiència energètica i energies renovables i cofinançades pel Programa Operatiu Feder 2014-2020, estan dirigides principalment al sector privat: particulars, empreses i associacions empresarials.

Dues de les subvencions ja han estat publicades al BOIB i la tercera està previst que es publiqui pròximament.

 

DAU 15/095B i 15/096B

itec.jpg

22/06/2016

De l'ITeC ens envien dos nous Documents d'Adequació a l'Ús:

DAU 15/095B Geoconnect MP, connector per a la transmissió d'esforços tallants entre bigues, lloses o sostres a murs o suports de formigó, sense desplaçament relatiu entre ells.

DAU 15/096B Geoconnect LL, connector per a la transmissió d'esforços tallants entre elements estructurals de formigó: lloses, lloses i bigues o suports, i entre murs, creant un junt de dilatació a la unió.

El DAU, és un document que expressa una opinió favorable de les prestacions d'un producte o sistema constructiu innovador en relació als usos previstos i a les solucions constructives definides, en l'àmbit de l'edificació i de l'enginyeria civil.

 

AGENCIA DE CERTIFICACIÓ PROFESSIONAL (ACP) / TARGETA EURBE

logonoticiescgate.jpg

01/06/2016

  • Certificació de competències i habilitats professionals (ACP) i
  • Acreditació de pertànyer a EurBE 

Davant dels dubtes suscitats al respecte d'aquestes dues eines consignades, detallem que:

ACP es un projecte en el que hi participen 20 Col·legis de la nostra organització, es una entitat independent que certifica, a tots els efectes, les correctes competències o habilitats professionals que han passat per un procés de certificació, en base a una norma internacional (la ISO 17024) el que fa que tingui un reconeixement internacional i criteris d’independència i objectivitat contrastables.

La Targeta  EurBE acredita que el seu posseïdor es membre de la organització que l’expedeix, en el nostre cas, el Consejo General de la Arquitectura Técnica de España, integrada a la AEEBC ( The Association of European Building & Construction Experts), aquesta targeta reconeix, però no certifica, les habilitats professionals del seu posseïdor.

 

APROVADA UNA INSTRUCCIÓ PER A LA RECEPCIÓ DE CIMENTS

 Logocoaatee.bmp

14/06/2016

El passat divendres dia 10 de juny, el Consell de Ministres va aprovar un Reial Decret que recull la Instrucció per a la recepció de ciments (RC-16), on s'estableixen les prescripcions tècniques que han de satisfer els ciments en el moment de la recepció dels mateixos. La finalitat de la norma consisteix en què els productes de construcció en la composició s'inclogui ciment garanteixin els requisits essencials de seguretat en les obres de construcció en les que s'utilitzin.

Quan tinguem el Reial Decret us ho comunicarem.

 

III CONGRESO EDIFICIOS ENERGÍA CASI NULA

logonoticiescgate.jpg

27/05/2016

El Grupo Tecma Red i el Ministerio de Fomento han organitzat pels dies 21 i 22 de juny a Madrid el III Congreso Edificios Energía Casi Nula (EECN) on el nostre Consejo General participa com col·laborador i en el Comité Técnico.

El EECN està ja consolidat com el principal fòrum de trobada professional en el qual abordar l'estat actual dels Edificis d'Alta Eficiència i les implicacions que representen per el sector de l'edificació, la construcció, l'arquitectura i els serveis, relacionats amb l'adopció total de les Directives europees relatives a l'Eficiència Energètica dels Edificis.

Des del Consejo General ens informen de la possibilitat de inscriure's amb un 20% de descompte per col·legiats residents amb aquest codi: 3eecn-cgate i el plaç d'inscripció finalitza el proper 15 de juny.

logoIIIcongreso.jpg

 

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Agenda

loader

Material tècnic

Detector d'armadures          Càmera tèrmica

     fotodetector.jpg                      fotocamaratermica.jpg

Mesurador humitats           Mesurador fusta

fotomedidorhml713.jpg                 fotomedidorhml700.jpg

Normes AENOR

fotoaenornormas.jpg

Twitter